Επιστροφές Προϊόντων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Ακολούθησε τα 3 απλά βηματα!

Είμαστε στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια στο 218 218 99 92 (Δευτ.-Παρ. 09:00-19:00 κ Σάββατο 9:00-15:30)

  1. Καλέστε μας στο 218 218 99 92  και ενημερώστε μας για την επιστροφή του προϊόντος
  2. Συσκευάζετε το δέμα με ασφάλεια και μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη φόρμα επιστροφής (έχοντας  συμπληρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται)
  3. Δείτε εδώ το έγγραφο Επιστροφής
  4. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το υποκατάστημα της εταιρίας Courier που επιθυμείτε για να περάσουν να παραλάβουν από τον χώρο σας το δέμα ή επισκεφτείτε το κατάστημα της περιοχής σας και παραδώστε το εκεί. Σε περίπτωση που πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς με την εταιρία που σας το παρέδωσε (ACS ή Γενική Ταχυδρομική).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μεσογείων 165, Μαρούσι, 15126

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών και μόνο αν δεν έχει ανοιχτεί η εργοστασιακή συσκευασία.

Τα έξοδα των μεταφορικών επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό πρέπει να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.

Σημείωση 1: Όταν πρόκειται για αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, μόλις το παραλάβουμε το παραδίδουμε στον προμηθευτή μας ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να προβούμε στην αντικατάσταση ή την επισκευή του προϊόντος. Εφόσον ολοκληρωθεί η προηγούμενη διαδικασία, γίνεται εκ νέου η αποστολή σε εσάς.

Σημείωση 2: Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε άμεση αγορά άλλου προϊόντος, μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό κουπόνι που θα το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας ή να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα θα επιστραφούν είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς είτε στο μέσο με το οποίο έχετε πληρώσει την παραγγελία σας (πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή Paypal). Σε όλους τους παραπάνω τρόπους επιστροφής χρημάτων εκτός του Paypal τα χρήματα θα φανούν στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
patron logo sava logo kivotos logo kivotosbaby logo kivotosgreek logo